Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki smażone (do mięs)

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 1 szt./szklarniowy
mąka pszenna do panierki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki smażone (do mięs)

Wykonanie:
Ogórek obrać, pokroić w grube plastry, obtaczać w mące i usmażyć na rozgrzanym oleju. Następnie posypać solą i pieprzem i podawać jajko dodatek do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aniagdz 30.07.2015 08:39
pierwszy raz widzę, super pomysł!
Czarnula666 26.07.2015 12:44
Ciekawy pomysł ;)
ilka01 25.07.2015 21:39
świetny pomysł
mysza75 25.07.2015 19:37
jakie dobre aż chce sie jeśc
Beatris 25.07.2015 18:13
Tak przygotowanych ogórków jeszcze nie jadłam, ale pomysł wart wypróbowania. Ogóreczki wyglądają apetycznie:)
Aleksandra/Olcia 25.07.2015 17:24
ostatnio nawet zastanawiałam się jakby ogórek na ciepło smakował :)
gosia56 25.07.2015 17:15
super pomysł;)
aginaa 25.07.2015 16:01
ciekawe jak smakują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak