Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ognisty kebab

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Marynata do mięs pikantna Prymat 1
piersi z kurczaka 0,5 kg
Czosnek suszony Prymat
estragon
sos czosnkowy
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ognisty kebab

Mięso należy pokroić w paski i zalać przygotowaną wg przepisu na opakowaniu marynatą. Dodajemy do smaku przyprawy i mieszamy. Odstawiamy na dwie godziny do lodówki. Smażymy na złoto z każdej strony. Gotowe mięso polewamy wymieszanym z ketchupem sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 29.09.2013 18:30
Dobre jadło.
agnieszka214 20.08.2011 06:33
mniam
Misiek1 19.08.2011 19:25
Jak dla mnie jedzonko idealne!
Emilia22 19.08.2011 16:24
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak