Przepis i sposób przygotowania na: Odwrócone ciasto z rabarbarem
Kroki postępowania
Ciasto polać rozpuszczoną w kąpieli wodnej białą czekoladą i posypać wiórkami z mlecznej czekolady.
rabarbar | 50 dkg |
cukier | 1/3 szklanki |
masło | 30 g |
masło | 100 g |
cukier waniliowy | 32 g |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mąka tortowa | 1/2 szklanki |
mąka kukurydziana | 1/2 szklanki |
biała czekolada | do dekoracji |
czekolada mleczna | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: