Przepis i sposób przygotowania na: Odrywany chlebek czosnkowo-serowy
Kroki postępowania
Chlebek jest najlepszy na ciepło, chociaż również dobrze smakuje, kiedy ostygnie.
Smacznego!
mąka | 3 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
drożdże | 2,5 dag |
cukier | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
jaja | 2 sztuki |
masło | 50 gramów |
ser żółty | 20 dag |
masło | 100 gramów |
czosnek | 6 ząbków |
natka pietruszki | 0,5 szklanki |
Chlebek jest najlepszy na ciepło, chociaż również dobrze smakuje, kiedy ostygnie.
Smacznego!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: