Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

obiadowa sałatka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 sztuki
papryka czerwona 1 sztuka
kukurydza w puszce 1 sztuka
pomidory 3 sztuki
ogórki świeże 2 małe
Sos sałatkowy: 1 sztuka
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: obiadowa sałatka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką

Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Goórka i pomidora kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy i dodajemy do sałatki. Paprykę oczyszczamy z nasion i dodajemy do sałatki. Sos sałatkow mieszamy z 3 łyżkami oleju i 3 łyżkami wody. Wszystko mieszamy razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 06.06.2013 07:44
uwielbiam!!!
hahanka 15.09.2012 09:23
dzięki
Katarzyna56 06.09.2012 00:02
PYSZNA
pacpaw 05.09.2012 19:14
nic tylko naśladować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak