Składniki:
mąki żytniej typ 720 | 150 g |
mąki pszennej typ 500 | 350 g |
świeżych drożdży | 40 g |
cukru | 1 łyżka |
soli | 1 łyżeczka |
wody | 125 ml |
mleka 3,2% | 125 ml |
olej rzepakowy | 1/3 szk |
mąki żytniej typ 720 | 150 g |
mąki pszennej typ 500 | 350 g |
świeżych drożdży | 40 g |
cukru | 1 łyżka |
soli | 1 łyżeczka |
wody | 125 ml |
mleka 3,2% | 125 ml |
olej rzepakowy | 1/3 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: