Przepis i sposób przygotowania na: Niespodzianka pod mozzarellą, czyli makaron z mięsem i szpinakiem
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
makaron rurki | 500 g |
szynka wieprzowa | 500 g |
kukurydza w puszce | 2/3 puszki |
mrożony szpinak | 400 g |
mozzarella w bloku | 250 g |
śmietana 30% | 2/3 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: