Niedzielny cud miód i fasolka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    200 g
  • fasolka

    200 g
  • miód

    40 ml
  • mąka

    łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w plastry i usmażyć na oliwie wymieszanej z miodem. Ugotować fasolkę w wodzie z odrobiną cukru. Następnie do podsmażanej szynki wsypać osączoną fasolkę i dodać odrobinę mąki. Poddusić wszystko do zarumienienia się. Posypać czerwoną papryką Prymat

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
stokrotka 13.01.2012 08:50
ciekawe
Anna146 12.08.2011 06:50
fajnie wygląda
bami 18.06.2011 13:19
Interesujące, naprawdę :)
Anna210 01.04.2011 16:14
fajny pomysł
Emilia22 27.02.2011 14:50
świetny pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat