Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Niedzielny cud miód i fasolka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka 200 g
fasolka 200 g
miód 40 ml
mąka łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Niedzielny cud miód i fasolka

Szynkę pokroić w plastry i usmażyć na oliwie wymieszanej z miodem. Ugotować fasolkę w wodzie z odrobiną cukru. Następnie do podsmażanej szynki wsypać osączoną fasolkę i dodać odrobinę mąki. Poddusić wszystko do zarumienienia się. Posypać czerwoną papryką Prymat

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 13.01.2012 08:50
ciekawe
Anna146 12.08.2011 06:50
fajnie wygląda
bami 18.06.2011 13:19
Interesujące, naprawdę :)
Anna210 01.04.2011 16:14
fajny pomysł
Emilia22 27.02.2011 14:50
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak