Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Niebo w gębie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka niebieska 1 opakowanie
bita śmietana 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Niebo w gębie

Galaretkę przygotować według instukcji na opakowaniu,Gdy już prawie stężeje nałożyć łyżkę do szklanki, bitą śmietanę wprzełożyć do rękawa cukierniczego i robić kleksy w kształcie chmurek.Następnie włożyć następną warstwe galaretki i zrobić kolejne chmurki i tak do zapełnienia szklanki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 18.08.2013 08:34
świetny pomysł
Anna169Hosz 04.04.2013 19:19
Bardzo ładnie podane.
IKrakowianka 21.02.2013 22:44
wow-rewelacja!
mariusz14 30.07.2012 13:31
pomysłowe
RenataZ-et 06.07.2012 15:34
wygląda cudownie :)
Aleksandraa 05.07.2012 13:42
efektowny deser :)
MagdaeM 28.06.2012 19:51
świetnie wygląda
niedozywiona 28.06.2012 16:33
łał, wspaniały pomysł na najprostszy deser na świecie :D
Mysiunia 28.06.2012 15:54
niby banalnie prosty przepis, ale efekt wspaniały! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak