Składniki:
ciasto francuskie | 1/2 kg. |
masa | |
mleko | 1/2 l. |
cukier | 1/2 szkl. |
budyń waniliowy | 2 szt. |
masło lub margaryna | 2/3 kost.250gr. |
mandarynki w puszce w zalewie | 1 puszka |
cukier puder |
ciasto francuskie | 1/2 kg. |
masa | |
mleko | 1/2 l. |
cukier | 1/2 szkl. |
budyń waniliowy | 2 szt. |
masło lub margaryna | 2/3 kost.250gr. |
mandarynki w puszce w zalewie | 1 puszka |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: