napój owocowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    40 dag
  • jeżyny

    20 dag
  • cytryna

    1 szt.
  • kostki lodu

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte jabłka i opłukane Jeżyny rozcieramy w Benderze, zakrapiamy sokiem z cytryny. Wlać do szklanki dodać kostki lodu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat