Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Napój arbuzowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 3 szkl
nektarynka 2 szt
banan 1 szt
płatki migdałowe

Przepis i sposób przygotowania na: Napój arbuzowy

Arbuza pokroić na kawałki i usunąć pestki. Banana obrać ze skórki i pokroić na plasterki. Nektarynki umyć , usunąć pestki i podkroić na kawałki. Arbuza zmiksować w blenderze. Do zmiksowanego arbuza dodać banany i nektarynki , ponownie zmiksować. Koktajl przelać do szklanek i posypać płatkami migdałowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 15.07.2015 23:17
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak