Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem, serem i fetą Zewy
Kroki postępowania
Naleśniki usmażyć według swojego przepisu.
Farszu nie solić tylko popieprzyć, bo feta jest wystarczająco słona.
Podawać na gorąco.
naleśniki | 8 szt |
cukinia | 150 g |
szpinak świeży | 200 g |
ząbek czosnku | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
ser feta | 400 g |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
ser żółty | 100 g |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: