Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem i fetą
Kroki postępowania
Dopraić solą i pieprzem. Połowę sera feta dorzucić i dusić aż troszkę sie ropuści.
Smakuje dobrze na ciepło jak i na zimno :)
mąka | 200 gram |
mleko | 1 szklanka |
woda gazowana | 0,25 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
oliwa | 1,5 łyżki |
sól do smaku | |
cukier | 1 szczypta |
Farsz: | |
szpinak mrożony | 0,5 opakowania |
ser feta | 200 gram |
mleko | 1,5 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: