Składniki:
mąka pszenna | 30 dag. |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 300 ml. |
woda | 250 ml. |
olej | 1 łyżka |
sól | 1/4 łyżeczki |
szpinak | 80 dag. |
sól | 0.5 łyżeczki |
masło | do smażenia |
pieprz | do smaku |
czosnek | 6-7 ząbków |
ser biały | 60 (półtłusty) |
mąka pszenna | 30 dag. |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 300 ml. |
woda | 250 ml. |
olej | 1 łyżka |
sól | 1/4 łyżeczki |
szpinak | 80 dag. |
sól | 0.5 łyżeczki |
masło | do smażenia |
pieprz | do smaku |
czosnek | 6-7 ząbków |
ser biały | 60 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: