Naleśniki z serem i majonezem.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

  • jajko

    2 szt.
  • ser żółty

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Naleśniki usmażyć według własnego przepisu.Ser żółty zetrzeć na tarce i wymieszać z majonezem.Naleśniki wysmarować majonezem z serem,zawinąć je jak krokiety i obtoczyć w jajku i bułce tartej.Smażyć na małym ogniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat