Naleśniki z pieczarkami podawane ze szpinakiem i serem feta

Naleśniki z pieczarkami podawane ze szpinakiem i serem feta

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto naleśnikowe

  • pieczarki

    500 g
  • szpinak mrożony

    100 g
  • feta

    100 g
  • natka pietruszki

  • mało

  • olej do smażenia

  • sol, czosnek

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Naleśniki z pieczarkami podawane ze szpinakiem i serem feta

1. Smażymy naleśniki na słono.
2. Nadziewany pieczarkami duszonymi na masełku z solą i czosnkiem.
3. Podajemy z gotowanym szpinakiem, kawałkami sera feta i pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

ada12302 11.12.2010 23:36
muszą być pyszne
anja3107 04.11.2010 08:52
nie jadłam jeszcze ze szpinakiem
Gonia555 13.10.2010 20:45
Wypróbowałam dzis na obiad- przepyszne!
iwa643 04.10.2010 07:36
pyszne napewno
Zofia12 01.10.2010 17:06
to jest dopiero uczta dla oka
Zofia12 01.10.2010 17:06
to jest dopiero uczta dla oka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat