Naleśniki z nadzieniem warzywnym

Naleśniki z nadzieniem warzywnym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    2 szt
  • pietruszka

    2 szt
  • cukinia

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • baykia

    1/2 łyzeczki
  • sok pomidorowy

    1 l
  • długie liście pora

    10 szt
  • naleśniki

    10 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Naleśniki z nadzieniem warzywnym

Warzywa pokroic w słupki i obsmażyc na odrobinie oleju, doprawic solą, pieprzem i bazylią.
Na naleśniki kłaśc porcję warzyw i zwijac w rulon. Obwiązac liściem pora. Ułożyc na rozgrzanym oleju i obsmażyc. Podawac polane sokiem pomidorowym lub sosem jak do gołąbków.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Margo1 19.04.2013 10:57
też myślę że ciekawe
iknkirke 16.11.2011 10:11
fajne
iknkirke 16.11.2011 10:11
fajne
Kate131 06.06.2011 07:21
fajne
IZABELA29 08.08.2010 11:49
ciekawa wersja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat