Naleśniki z kiełbaską

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    0,3 kg
  • mleko

    250 ml
  • mąka

  • jajko

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ucieramy z mąką i z mlekiem, dodajemy soli. Kiełbaski kroimy na cienkie plasterki i podsmażamy na oleju. Na tatelni rozkładamy kilka plasterków kiełbaski, zalewamy ciastem i smązymy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat