Składniki:
Ciasto: | |
mleko | 2 szkl |
mąka | 200 g |
szczypta soli | |
jajko | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
Farsz: | |
ryż | 100 g |
podwojny filet | 1 szt |
ser żółty | 100 g |
przyprawa gyros | |
kapusta pekińska | 1/3 szt |
Ciasto: | |
mleko | 2 szkl |
mąka | 200 g |
szczypta soli | |
jajko | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
Farsz: | |
ryż | 100 g |
podwojny filet | 1 szt |
ser żółty | 100 g |
przyprawa gyros | |
kapusta pekińska | 1/3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: