Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem szpinakowym z suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
Naleśniki po ostygnięciu smarujemy masą szpinakową.
Zapiekamy przez ok 10- 15 min w temp ok 180 stopni.
mąka | 1 szklanka |
woda | 1 szklanka |
jaja | 2 szt |
sól | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
szpinak mrożony | 400 g |
czosnek ząbki | 2-3 szt |
pomidory suszone Smak | do smaku |
Przyprawa do bruschetty i dań kuchni włoskiej Prymat | do smaku |
śmietana | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ser żółty | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: