Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki na ostro z nadzieniem serowo-śmietanowym
Kroki postępowania
Można też zapiec je w piekarniku
mleko | 300 ml |
mąka pszenna | 1 i 1/2 szkl |
sól do smaku | 4 szczypty |
Kminek mielony Prymat | 4 szczypty |
chilli | 4 szczypty |
olej | 5 łyżek |
jaja | 3 szt |
ser żółty | 50 g Bursztyn |
smietana 18% | 3 łyżki gęsta kwaśna |
szynka hiszpańska | 5 plastrów |
szalotka | 2 szt |
masło | 1 łyzka |
kapusta pekińska | 2 garście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: