Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Najprostszy farsz szpinakowy do nalesników

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony
cebula 1 szt
czosnek 3 ząbki
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Najprostszy farsz szpinakowy do nalesników

Na petelni rozgrzewamy oliwę wrzucamy na pokrojona w drobną kostkę cebulę i czosnek przecśnięty przez praskę. Dodajemy szpinak i dusimy ok 10 minut od czasu do czasu mieszając, aby się nie przypaliło. Farsz doprawiamy sola i pieprzem. Gotowy farsz nakładamy na naleśnika i składamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 06.08.2012 21:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak