Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Najlepsza przystawka wołowa- tatar :)

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rostbef wołowy 200 g
ogórek kiszony 2 szt
cebula czerwona
pieczarki marynowane 3 łyżki
sól i pieprz
ogórek zielony 10 cm
żółtko surowe

Przepis i sposób przygotowania na: Najlepsza przystawka wołowa- tatar :)

Mięso myjemy i kroimy drobniutko ( można zmielic w maszynce, jednak ja wole sama pokroić). Ogórka kiszonego, pieczarki i cebule również drobniutko siekamy. Żółtko podajemy w zielonym ogórku, w którym wcześniej wydrążamy środek do 3/4 wysokości ogórka. Układamy wszystko na talerzu. Podajemy ze świeżym pieczywem nie zapominając o soli i pieprzu :) Smacznego ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czarnula666 18.02.2016 14:39
Dziękuje :-)
Anna169Hosz 18.02.2016 13:51
Ciekawa kompozycja, fajnie wygląda... co do samego tatara uwielbiam :)
Pani Domu 18.02.2016 08:06
bardzo fajnie podane
Czarnula666 17.02.2016 18:08
Ja kiedys też nie lubiałam. Próbowałam u znajomych w restauracji.. Ale gdy sama zrobiłam to pokochałam! :) Trzeba zrobić samemu i wtedy napewno będzie smakowało :)
IZABELA29 17.02.2016 18:01
a ja nie za bardzo
w mojej kuchni 17.02.2016 17:24
lubię tatarka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak