Nadziewany filet drobiowy

Nadziewany filet drobiowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    2
  • mozzarella w kulce

    1
  • pomido

    1
  • natka pietruszki

  • ząbki czosnku

    2
  • Bazylia suszona Prymat

  • sól

  • pieprz

  • Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W płatach mięsa wyciąć kieszonki, w których znajdzie się nadzienie. Mozzarellę, pomidory pokroić w plasterki, natkę pietruszki posiekać. Wszystko porcjami wkładać do kieszeni. Kieszenie spiąć wykałaczkami. Filety włożyć do naczynia żaroodpornego, posypać je przyprawami. Ząbki czosnku pokroić i ułożyć na mięsie. Wstawić do rozgrzanego na 180 stopni piekarnika na ok 25-30min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KasiaK90 30.08.2013 17:03
pyszny filecik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat