Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany chlebek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb
majonez 1 słoik
ser żółty 25 dag
Czosnek suszony Prymat w/g uznania
oregano w/g uznania
bazylia w/g uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany chlebek

Ser tarkujemy na tarce o grubych oczkach i mieszamy z majonezem,czosnkiem i ziołami.Chleb kroimy na kromki do połowy,tak żeby się nie \"rozleciał\".Przygotowany farsz wkładamy miedzy kromki.Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy ok.25 min w temperaturze 180 stopni.Najlepiej smakuje podany na gorąco,ale na zimno jest równie dobry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ana00 14.02.2012 09:11
warto spróbować ;)
Anna133 14.02.2012 09:08
nigdy takiego nie robiłam
Andzia1977
Andzia1977 02.02.2012 20:39
musi byc dobry
PaniMISIOWA 09.10.2011 08:45
lubię takie chlebki
smakoszek 20.09.2011 18:31
fantastyczny
Mysiunia 04.09.2011 17:13
swietny pomysl i na pewno dobry smak:)
iknkirke 20.08.2011 14:58
fajny pomysł
Anna133 06.08.2011 07:21
ciekawy
Ewelina38 01.08.2011 10:12
świetny pomysł
stokrotka 04.07.2011 12:30
super
ana00 04.06.2011 07:35
fajny i smaczny ;)
tatiana2 28.05.2011 23:19
Fajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak