Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane ziemniaczki
Kroki postępowania
Ziemniaki delikatnie wydrążyć
ziemniaki młode | 5 sztuk |
pieczarki | 4 duże |
cebula | 0,5 sztuki |
natka pietruszki | 2 gałązki |
ser salami | 20 dag |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
olej do smażenia | 1 łyżka |
masło do smażenia | 1 łyżka |
sól do smaku | |
szynka | 5 plasterków |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: