Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 pęczek
ser feta
szpinak
sól
pieprz
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane rzodkiewki

Rzodkiewki myjemy ,odcinamy ogonek liście odcinamy do połowy ,żeby została coś zielonego .Rzodkiewki przekrawamy na pół .Nożem wycinamy środek . ser feta mieszamy z jogurtem naturalnym dodajemy posiekane środki rzodkiewki doprawiamy pieprzem .Nadziewamy rzodkiewki . Układamy na szpinaku ,który doprawiamy sola pieprzem i polewamy jogurtem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 28.04.2012 01:13
smakowite
Paulina33 23.03.2012 11:26
śliczniutko :D
sambolera 18.03.2012 09:23
ciekawe
iwa643 05.03.2012 07:32
wiosennie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak