Nadziewane rzodkiewki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki

    12 szt
  • twarożek

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • natka pietruszki

    1 szt
  • Chrzan śmietankowy Smak

    4 łyżki
  • sól do smaku

  • oliwki zielone

    10 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki myję i przekrajam wzdłuż. Za pomocą łyżki lub ostrego noża wybieram środek ale nie cały, tak by była dziura.

Do osobnego naczynia wkładam serek. W malakserze rozdrabniam czarne oliwki, cebulkę, natkę pietruszki i srodki rzodkiewek. Wszystko wkładam do serka. Dodaje chrzan i sól i pieprz.

Farsz z serka wkladam do lodówki na min 20min.

Następnie faszeruje rzodkiewki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ilka01 09.11.2016 10:08
super wyglądają :)
Barbara13 08.11.2016 22:46
zapowiadają się smacznie
Docherro 08.11.2016 21:18
pracochłonne pyszności:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat