Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane rzodkiewki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 12 szt
twarożek 1 szt
cebula 1 szt
natka pietruszki 1 szt
Chrzan śmietankowy Smak 4 łyżki
sól do smaku
oliwki zielone 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane rzodkiewki

Rzodkiewki myję i przekrajam wzdłuż. Za pomocą łyżki lub ostrego noża wybieram środek ale nie cały, tak by była dziura.

Do osobnego naczynia wkładam serek. W malakserze rozdrabniam czarne oliwki, cebulkę, natkę pietruszki i srodki rzodkiewek. Wszystko wkładam do serka. Dodaje chrzan i sól i pieprz.

Farsz z serka wkladam do lodówki na min 20min.

Następnie faszeruje rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 09.11.2016 10:08
super wyglądają :)
Barbara13 08.11.2016 22:46
zapowiadają się smacznie
Docherro 08.11.2016 21:18
pracochłonne pyszności:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak