Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pepperoni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Nadzienie:
olej słonecznikowy 1 łyżka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
posiekany szczypiorek 2 łyżki
sól
Pieprz biały mielony Prymat
pepperoni 6 marynowana
cebula 1 szt
twaróg 20 (chudy)
ketchup pikantny 2 łyżki
sardynki 1 (w pomidorach)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pepperoni

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 16.09.2011 08:41
wyglada swietnie!
IZABELA29 08.08.2011 08:28
świetne na imprezkę ,zachwyci gości
ben-ka 07.08.2011 21:18
W takim wydaniu papryki nie jadłam ,pewnie jest smaczna:)
Neetka90 02.04.2011 21:13
świetne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak