Nadziewane korniszonki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki konserwowe

    1 słoik
  • twaróg

    1 kostka
  • kiełki brokuła

    1 opakowanie
  • suszone pomidory z oliwy

    4 szt
  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • pieczarki marynowane

    10 szt
  • ketchup

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki przecinamy wzdłuż . Łyżeczką wyciągamy pestki . Wyciągnięty ogórków środek kroimy drobno. Pieczarki siekamy. Pomidory także drobno kroimy . Twaróg dusimy widelcem z śmietana i ketchupem. Dodajemy do niego pokrojone składniki. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku . Pastę nakładamy do ogórków. Ozdabiamy kiełkami brokuła. Podajemy .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
fotoviderek 05.01.2013 11:31
Coś nowego na ząb :)
natalia.doradca 05.01.2013 11:30
Ciekawy przepis :)
Klausia 05.01.2013 11:22
pomysłowe :)
Juleczka20 05.01.2013 11:14
super
Anna133 05.01.2013 09:41
ogórki chyba muszą być długie ? bo z malych to nie bardzo ?
iziona 05.01.2013 09:05
Bardzo fajne masz te deseczki :)
Ola1984 05.01.2013 08:44
Bardzo fajny pomysł na przekąskę :)
iwa643 05.01.2013 08:18
Polecam na karnawał

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat