Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane korniszonki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki konserwowe 1 słoik
twaróg 1 kostka
kiełki brokuła 1 opakowanie
suszone pomidory z oliwy 4 szt
śmietana 2 łyżki
sól
Pieprz biały mielony Prymat
pieczarki marynowane 10 szt
ketchup 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane korniszonki

Ogórki przecinamy wzdłuż . Łyżeczką wyciągamy pestki . Wyciągnięty ogórków środek kroimy drobno. Pieczarki siekamy. Pomidory także drobno kroimy . Twaróg dusimy widelcem z śmietana i ketchupem. Dodajemy do niego pokrojone składniki. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku . Pastę nakładamy do ogórków. Ozdabiamy kiełkami brokuła. Podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 05.01.2013 11:31
Coś nowego na ząb :)
natalia.doradca 05.01.2013 11:30
Ciekawy przepis :)
Klausia 05.01.2013 11:22
pomysłowe :)
Juleczka20 05.01.2013 11:14
super
Anna133 05.01.2013 09:41
ogórki chyba muszą być długie ? bo z malych to nie bardzo ?
iziona 05.01.2013 09:05
Bardzo fajne masz te deseczki :)
Ola1984 05.01.2013 08:44
Bardzo fajny pomysł na przekąskę :)
iwa643 05.01.2013 08:18
Polecam na karnawał

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak