Składniki:
kalarepka młoda | 2 |
bulion | 3/4 l |
fasola czerwona z puszki | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 |
groszek zielony | 2 łyżki |
cieciorka konserwowa | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | 1 łyżka |
natka pietruszki |
kalarepka młoda | 2 |
bulion | 3/4 l |
fasola czerwona z puszki | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 |
groszek zielony | 2 łyżki |
cieciorka konserwowa | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | 1 łyżka |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: