Nadziewane kiszone ogórki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki kiszone

    6 szt
  • cebula

    1 szt
  • majonez

    4 łyżki
  • jajka

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki kiszone przekrawamy wzdłuż . Wyciągamy środki -kroimy je drobno ,dajemy do miseczki. Jajka gotujemy na twardo ,studzimy ,obieramy i siekamy . Cebule siekamy . Składniki mieszamy z majonezem . doprawiamy pieprzem . Nadzienie nakąłdamy do ogórków ,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 06.12.2012 16:28
super pomysł
eliza135 27.11.2012 19:20
fajny pomysł
tessinka 23.08.2012 21:38
fajnie to wygląda :)
Piotr-21 17.08.2012 11:56
fajne
kasiaw 03.08.2012 14:51
ciekawy pomysł
Anna133 02.08.2012 20:37
no nie robiłam takich jeszcze
andzia123 31.07.2012 13:02
rewelacyjny pomysł!
Ania60 30.07.2012 18:33
Niezłe
agaK. 30.07.2012 14:06
świetne
iwa643 30.07.2012 08:23
polecam na impreze

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat