Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sardynka z puszki 1 szt
natka pietruszki 1 szt
jajko 2 szt
oliwa 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jajka

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupki, przekroić wzdłuż na połówki, wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z sardynką na jednolitą masę dodać oliwę i przyprawy. Nadzienie nałożyć do białek i posypać posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak