Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana skórka z udka / udko inaczej
Kroki postępowania
Z kości odcinamy mięso, mielimy w maszynce do mięsa.
udka kurczaka | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
papryka czerwona | 1/4 szt |
czosnek | 1 ząbek |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Kminek mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
sól do smaku | 1/3 łyzeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 3 szczypty |
kolendra mielona | 1/3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
Papryka ostra mielona Prymat | 3 szczypty |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
koper świeży | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: