Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana papryka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 10 sztuk
ziemniaki 1,5 kg
ser biały 80 dag
cebula 3 sztuki
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana papryka

Paprykę myjemy, wydrążamy gniazdo nasienne. Ziemniaki obieramy, gotujemy, studzimy. Ziemniaki mielemy z serem białym. Cebulę kroimy w kostkę smażymy na oliwie. Do farszu dodajemy cebulę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nadziewamy paprykę i zapiekamy w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 22.05.2011 19:06
myślałam ,że to jajecznica

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak