Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana duszona łopatka
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w drobną kostkę, bazylię posiekać, kiełbasę pokroić w małą kostkę. Wszystko wymieszać.
łopatka wieprzowa | 70 dkg |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
bazylia świeża | 1 garść |
kiełbasa zwyczajna | 70 g |
olej do smażenia |
czosnek | 3 ząbki |
Grill przyprawa pikantna Prymat | 3 łyżeczki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 6 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: