Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewana bagietka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
mięso 50 dag
cebula 2 sztuki
papryka 1 sztuka
ser żółty 20 dag
jaka: 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewana bagietka

Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Mięso zemleć dodać posiekaną cebulę, paprykę oraz przyprawy i jajka. Wyrobić masę. Bułkę przekroić na pól wzdłuż wyjąć środek miękki, do środka nałożyć farsz na wierzchu posypać serem. Włożyć do piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak