Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie- ryba w kremie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzonej ryby makreli 100 gram
tłustej śmietany 3 łyżki
natki pietruszki 1 łyżka
szczypty mielonego czarnego pi 2-3 szczypty
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie- ryba w kremie

Świeżą wędzoną rybę makrelę pozbawiłam skóry, następnie ości. Gdy była "czysta" przerzuciłam ją do miseczki i tam rozdrobniłam widelcem. Do małego rondelka wlałam śmietanę. Gdy się lekko podgrzała,dodałam świeżą posiekaną natkę pietruszki ( 1 łyżka). Koniec przyprawiłam mielonym pieprzem.Tak przygotowane nadzienie przelałam do makreli. Wymieszałam. Podawałam na gorąco z omletami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak