Nadzienie do indyka

Nadzienie do indyka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tarta bułka

    15dag
  • jajka

    4
  • masło

    8dag
  • wątróbka

  • cebula

    1
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

  • gałka muszkatołowa

  • mleko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło utrzeć na puszystą masę ,dodać umyte i zmielone w maszynce podroby ,posiekaną cebulę i łyżeczke umytej i drobno posiekanej natki pietruszki,wymieszać i doprawić przyprawami .Masa powinna byc puszysta jesli jest zbyt gęsta dodać pare łyżek mleka .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat