Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 15dag
jajko 4
masło 8dag
wątróbka
cebula 1
natka pietruszki
sól
pieprz
gałka muszkatołowa
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do indyka

Masło utrzeć na puszystą masę ,dodać umyte i zmielone w maszynce podroby ,posiekaną cebulę i łyżeczke umytej i drobno posiekanej natki pietruszki,wymieszać i doprawić przyprawami .Masa powinna byc puszysta jesli jest zbyt gęsta dodać pare łyżek mleka .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak