Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie budyniowe do pączków

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 szt
konfitura wiśniowa 4 łyżki
kandyzowana skórka pomarańczow 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie budyniowe do pączków

Budyń ugotuj według przepisu na opakowaniu, ostudź. Zmiksuj z konfiturą wiśniową, do gładkiej masy dodaj skórkę pomarańczową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak