Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziane bułeczki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułeczki 4 szt
jajko 2 szt
cebula biała 1/2 małej
papryka czerwona 1/4 szt
groszek konserwowy 2 łyżki
parówka 2 szt
suszone pomidory 3 płatki
ser gouda 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane bułeczki

Bułki ściąć z góry, wydrążyć miąższ.
Na oliwie zeszklić cebulkę, dodać pokrojoną parówkę, paprykę pomidory, oraz groszek, można dać też siekany koperek- jest lepsze.
Podsmażyć.
Na koniec dodać pokrojony ser żółty, wbić jajka i ściąć jajecznicę.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Nadziać bułeczki do pełna, przykryć serem i zapiec w piekarniku tak żeby były chrupiące.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 21.05.2013 10:21
bardzo fajny pomysł - kolacja pyszna
IZABELA29 15.02.2013 09:22
świetny pomysł
Rafał10 09.07.2012 10:32
ale świetnie wyglądają... zwykła bułka, a jaka ekstra !
Justyna37 17.05.2012 23:03
ciekawe
KasiaK90 15.05.2012 08:09
świetne-biorę do siebie:)
Urszula5 07.05.2012 23:12
super pomysł
Kuchareczka2 05.05.2012 09:10
pysznosci
emeslive 24.04.2012 23:11
Bardzo mi się podoba - doskonała przekąska!
sunnymood 19.04.2012 18:31
fajne
caralajna 07.04.2012 19:24
bardzo fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak