Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziana pierś

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2
pieczarki 20 deko
ser 3-5 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: nadziana pierś

Z jednej piersi robimy dwa filety jak największe, rozbijamy. Posypujemy przyprawami. Peczraki przesmarzamy, wkładamy do miseczki, po przestygnieciu dodajemy pokrojony w kostke ser i kilka łyzeczej jajka tak ok 3, mieszamy. Pierś nadzewamy farszem, obtaczamy w jajku, które nam zostało i w bułce i smarzymy na oleju. SMACZNEGO :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława2 08.01.2012 11:57
pycha !
Ziabela 11.12.2011 13:09
ale dobry pomysł na niedzielny obiad
Papryczka 08.12.2011 12:35
pycha
ewelinapac 05.12.2011 18:18
świetna
Andzia1977
Andzia1977 19.11.2011 01:00
pysznosci
Wiesława2 15.11.2011 16:05
juz wiem co zrobie jutro na obiad :)
Mysiunia 04.10.2011 18:15
apetycxnie wyglada
stokrotka 27.09.2011 23:23
mniam...
suzana 22.08.2011 16:54
świetne!
kotlet 13.07.2011 23:13
bardzo lubię takie
Kate131 03.07.2011 09:59
ładnie wygląda
katarzynka455 16.06.2011 13:51
robię podobnie
Ewelina38 09.06.2011 13:28
uwielbiam takie mięsko
tatiana2 26.05.2011 11:22
Często robię na obiad. Zawsze to jakieś urozmaicenie od zwykłego fileta :)
bami 18.05.2011 12:17
I pycha. O. :)
kasiaw 13.04.2011 15:51
oj pysznie wyglada
basik00 03.04.2011 12:35
wygląda pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak