Przepis i sposób przygotowania na: Na niedzielną kolację, czyli cannelloni z mięsem i szpinakiem :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
cannelloni | 12 szt |
mięso wieprzowe | 450 g |
szpinak mrożony | 8 szt (brykiet) |
czosnek | 1 ząbek |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
przyprawy | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
ser żółty | 50 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | 1-2 łyżki |
margaryna | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 30% | 3/4 szklanki |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: