Musztardowo-ketchupowa kaszanka z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszanka

    1 średnia
  • cebula

    1 mała
  • musztarda

    2 łyżeczki
  • ketchup

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z kaszanki zdejmujemy flak. Smażymy na rozgrzanej patelni, rozdrabniamy mocno. Po chwili dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Smażymy około 10 minut- co chwilę mieszając. Dodajemy musztardę i doprawiamy sporą ilością pieprzu, dokładnie mieszamy. Wykładamy na talerz, polewamy ketchupem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 18.01.2012 07:27
musze spróbowac
Adamorek 01.12.2011 22:06
nie pasuje mi to
Papryczka 06.11.2011 16:25
smaczna
Tomek13 28.10.2011 19:23
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat