Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Musztardowa rybka z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 2 szt
Musztarda sarepska Prymat 4 łyżki
natka pietruszki 3 łyżki
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Musztardowa rybka z grilla

Musztardę, oliwę, natke pietruszki, sól i pieprz łączymy ze sobą w misce. Dodajemy pokrojone w większe kawałki fileta z dorsza. Dobrze obtaczamy w marynacie. Odstawiamy do lodówki na parę godzin. Tak przygotowaną rybkę smażymy na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak