Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Musztardowa pierś

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 sztuki
pieczarki 200 g
cebula 1 sztuka
ser żółty parę plasterków
sól do smaku
pieprz do smaku
musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Musztardowa pierś

Pierś myjemy i suszymy. Kroimy w poprzek na pół i doprawiamy solą, pieprzem i smarujemy musztardą. Pieczarki i cebulę podsmażamy na maśle i układamy w piersi na wierzchu kładąc plasterek lub dwa sera. Całość zamykamy i szczelnie zamykamy w foli aluminiowej. Całość pieczemy 20minut w 200C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak