Przepis i sposób przygotowania na: Muszle zapiekane z mięsem mielonym
Kroki postępowania
Przelewamy zimną wodą, odcedzamy.
Zapiekamy 30 minut w 150-160 stopniach.
mięso mielone | 250 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
przecier pomidorowy | 500 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 kulki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
makaron muszle | 15 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: