Mus z surowymi jabłkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    4 sztuki
  • białka

    2 sztuki
  • cukier puder

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z białek ubić pianę, dodać na końcu cukier. Jabłka zetrzeć na tarce. Wymieszać. Przełożyc do salaterek, udekorować. Podawać natychmiast.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Iwona51 11.10.2011 12:48
super
mirosława4 25.09.2011 19:54
ciekawy deserek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat