Mus jabłkowy

Mus jabłkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    4 sztuki
  • cynamon Prymat

    2 łyżki
  • miód

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Mus jabłkowy

4 duże jabłka pokroić w ósemki i ugotować do miękkości na niewielkiej ilości wody, ale tak, aby się nie "rozciapały".
Odlać nadmiar wody, doprawić cynamonem i 1 łyżeczką miodu. Jeszcze gorące zblendować na gładką masę.
SylwiaMagdaSabin
Zastąpią dżem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat