Mus jabłkowy

Mus jabłkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    4 sztuki
  • cynamon Prymat

    2 łyżki
  • miód

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

4 duże jabłka pokroić w ósemki i ugotować do miękkości na niewielkiej ilości wody, ale tak, aby się nie "rozciapały".
Odlać nadmiar wody, doprawić cynamonem i 1 łyżeczką miodu. Jeszcze gorące zblendować na gładką masę.
SylwiaMagdaSabin
Zastąpią dżem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat